Bedrijven

Berkel Flowers & Plants

U vindt bij ons jaarrond, een mooi assortiment bloemen, decoratiegroen, boeketten, planten en plantarrangementen. Als bloemist is het van belang dat u een mooie variatie aan bloemen en planten in uw winkel presenteert. Wij helpen u daarbij door tijdig een uitgebreid assortiment, voor ieder seizoen, beschikbaar te hebben. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige zijdebloemen.

U kunt voor uw inkoop van bloemen en planten ook gebruik maken van onze webshop voor maximaal inkoopgemak.

Tot slot
Heeft u speciale wensen, dan kunt u altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met een van onze specialisten.

  010 - 52 200 32
  info@berkelflowers.nl
  www.berkelflowers.nl

 

Hogervorst Verpakkingen

Verpakken van een boeket of geschenk op een luxe of passende manier geeft net iets extra’s. Zowel bloemisten, tuincentra, cadeauwinkels en speciaal zaken kunnen bij ons terecht. Bij ons vindt u een voortdurend vernieuwend aanbod van verpakkingsmaterialen (tassen, papier, folie, hoezen, linten etc.) en decoratiematerialen waarmee u zich kunt onderscheiden. Maar u vindt bij ons ook glaswerk, manden, potten en natuurlijk alle bloembinderijmaterialen voor het maken van bloem- en plantarrangementen zoals oases, binddraad, e.d. Natuurlijk spelen wij tijdig in op de seizoenen en de verschillende feestdagen zodat u steeds vernieuwend kunt zijn voor uw klanten. Tot slot zijn wij eveneens gespecialiseerd in het maken van rouwlint met de nieuwste technieken.

U kunt ook gebruik maken van onze webshop voor maximaal inkoopgemak gemak. U vindt er het complete assortiment verpakkings- en decoratiematerialen.

 

  010 - 521 66 93
  info@hogervorstverpakkingen.nl
  www.hogervorstverpakkingen.nl